Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Presse Kontakt Nyhedsmail

Guldfireren på Pakhuset

Hele revyholdet er gået i træningslejr, der svedes allerede i træningslokalet for "guldet" skal forsvares. De vil igen øverst skamlen! Der arbejdes hårdt på, at få holdet til at trække godt i årene, så der kommer godt fart over feltet. Det hele kommer til at glide på og sjov og festlig måde love de 4 roere på Guldfireren.

Lone Rødbroe
Lone er humørbomben, en top-musikalsk pige og fantastisk skuespiller som vi igen glæder os til at præsentere som en del af Guldfireren.
Hun er uddannet dramaturgi ved Århus Universitet 1993 og kendt fra Randers Egnsteaters mange forestillinger. Hun har været en af hovedkræfterne i de 6 foregående revyer, så vi glæder os til at opleve Lone igen i år!!

Lone har tidligere slået sine folder i Sønderborg Sommerrevy, Aalborg Vinterrevy, Hjørring Revyen, Århus Revyen og i Randers Revyen, hvor hun har været en af hovedkræfterne i de 6 foregående revyer.

Tom Jensen
Tom er uddannet på Statens Teaterskole og blev fra 1995 ansat ved Det Kongelige Teater. Han er ikke nye i revysammenhæng og har tidligere medvirket i både Tivolirevyen, Sønderborg Revyen og Holstebrorevyen samt i adskillige radiospil, film og tv. Tom fik i 2010 prisen som årets revykunstner, bedre kendt som "Årets Dirch". Det bliver til et gensyn med Tom, som også var med i revyen i 2012.




Jacob Morild
Tom begyndte i studenterrevyer i 1980erne og medvirkede derefter i en række forestillinger på Café Liva, som han i 1999 blev leder af. Han fik sin professionelle revydebut i Hjørring i 1992 og et par år senere fik han et stort gennembrud som forfatter i Græstedrevyen 1994. I årene 1995 til 1998 var han leder af Mogenstrup-revyen. Han har de seneste år stået bag "tobakskuller" i Esbjerg. Jacob er til daglig leder af kabaretscenen Cafe Liva i Nyhavn i København. Han er en af landets allerbedste og skarpeste tekstforfattere, hvilket vi også oplever i Randers Revyen 2012.

Kirstine Hedrup
Kirstine har i år spillet prisnomineret revy i Hjørring sammen med Tom og Lone. Og har også flere gange gæstet Randers Egnsteater (Hvordan Mand, Babylove m.fl.) Og så har vi med hende endelig fået en revyskuespiller med rødder i området. Det er vi glade for.
Oprindeligt skulle Jeanne Boel også i år stå på scenen til Randers Revyen, men på grund af sygdom i nærmeste familie, er hun blevet nødt til at melde fra - men vi har en ny guldvinder klar til Randers - Kirstine Hedrup!



Jeanne Boel
Jeanne Boel debuterede som skuespiller i 1979. Hun har været en flittig revyskuespiller i bl.a. Holstebro revyen, Mogenstrup Revyen, Cirkusrevyen, Hjørring revyen og Odense Vinterrevy. Jeanne har medvirket i flere film og tv-serier og har været instruktør på mange af landets revyer bl.a. også Randers Revyen sammen med Lone Rødbroe. Jeanne har desværre meldt fra pga. alvorlig sygdom i familien, men hun styrer slagets gang fra sidelinien.
    


Persondatapolitik