Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Presse Kontakt Nyhedsmail

Randers Revyen 2017

I et årti har vi grint med og ad hinanden i Randers. Og det skal vi fejre sammen med et brag af et jubilæum, når revyen for 10. gang løber af stablen på scenen i Pakhuset.

Sidste år kunne vi melde alt udsolgt: 3.652 publikummer spise sig mætte og lykkelige i fisk og godt selskab og slog høje og lange grin op over 15 forestillinger.

I år glæder vi os til at byde dig inden for til et brag af et festfyrværkeri! Derfor har vi hyret et top-prof revyhold til at fejre den 10. Randers Revy sammen med os.



Vi glæder os til at se alle Jer, der har været forbi i løbet af den sidste dekade – og alle jer, der også vil være en del af traditionen fremover.

Vær sikker på at få en billet til jubilæumsshowet allerede nu!
Vi forventer at få hurtigt udsolgt.


Revyholdet ’17



Pernille Schrøder
Er af Berlingske blevet kaldt ”Revyernes mor” og med rette. Hun har spillet med i flere end 15 forskellige revyer – syv gange i Cirkusrevyen og en gang tidligere i Randers Revyen. Blev kåret som årets revykunster (Årets Dirch) for anden gang sidste år.



Mette Marckmann
Har spillet med i flere kendte film og TV-serier som ”Kun en pige”, ”TAXA” og ”Forbrydelsen” samt turneret med adskillige revyer og som forsanger i ”Trilleband”.



Jacob Morild
Har - udover at være med i en lang række revyer bl.a. Randers Revyen hele fem gange - været kabaretskuespiller på det kendte kaberetskibet Café Liva. To gange er han kåret som Årets Revyforfatter – med god grund!



Rasmus Krogsgaard
Har spillet med i 12 forskellige revyer – to gange i Randers Revyen – og er kendt fra bl.a. blockbusteren ”Spies og Glistrup” samt den populære tv-serie ”2900 Happiness”. Vandt sidste år prisen som Årets Revyforfatter.



Kapelmester Thomas Pakula
Løb i 2015 år løb med prisen som Årets Revykomponist ved Revyernes Revy på Dyrehavsbakken og var nomineret igen sidste år.



Køb din billet her



Det sagde anmelderne sidste år


***** Super sjov revy, de var alle skarpe og leverede en flot revyaften, kan virkelig godt anbefales og god menu så for os 6 personer
– Publikum

***** Bragende god!
- Publikum

Årets revy er et godt grin, der fylder mave og lunger og efter publikums begejstring at dømme denne aften et sikkert hit – igen i år.
– Dinavis.dk

Det blev ikke bare til ét grin, men til mange. Det blev ikke bare til gode grin, men også til varme og hjertelige grin.
- Randersidag.dk

Og vi forlader heller ikke denne niende revy i Pakhuset på havnen forslåede og martrede, men med oplevelsen af god underholdning med gedigen musikalsk garnering og enkelte tiltrængte dask over selvfedmen.
- Randers Amts Avis


På glædeligt gensyn,
Charlotte, Hans Christian
Personalet og hele revyholdet.

Find Randers Revyen på Facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev
Køb din billet her
    


Persondatapolitik


De forrige 9 år...

  • Randers Revy 2016
  • Randers Revy 2015
  • Randers Revy 2014
  • Randers Revy 2013
  • Randers Revy 2012
  • Randers Sommer Revy 2011
  • Randers Sommer Revy 2010
  • Randers Sommer Revy 2009
  • Randers Sommer Revy 2008