Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Galleri Presse Kontakt Nyhedsmail

Velkommen til Randers Revyen 2018

psst... se lige hvem der er tilbage på scenen!

I 2017 slog vi igen alle rekorder på billetsalget og små 4.000 publikummer spise sig mætte og lykkelige i fisk og godt selskab og slog høje og lange grin op over 15 forestillinger.

TAK for denne fantastiske opbakning!
Nedtællingen er startet og om aftenen den 6. september er der bygget en stor scene i Pakhuset, publikum har sat sig godt til rette efter en lækker 3 retters menu, vinglas er fyldt, kaffen damper, lyset dæmpes og vi starter - Randers Revyen 2018 slår i gang!
SPILLEPERIODE 2018:
6. september - 6. oktober


En revyaften starter med en velkomstdrink, en forførende fiskeanretning, en bugnende buffet og en delikat dessert, inden det går rigtigt løs på den store scene. Her står det stærke revyhold med de kendte og garvede revy-skuespillere Lone Rødbroe, Rikke Buch Bendtsen, Karsten Jansfort & Jacob Morild klar.

Lone Rødbroe


Er kendt og elsket på den randrusianske revyscene – hun har været med alle årene undtaget ét og i øvrigt medvirket i en række andre revyer. Hun vandt bl.a. Årets kvindelige Kunstner i 2014.


Rikke Buch Bendtsen


Er den nye pige i klassen: Hun gør sin debut på Pakhusets brædder, men er bestemt ikke uerfaren i revy-genren og har en perlerække på CV’et. Er derudover kendt fra mange shows og musicals - og ikke mindst som sangeren Disko Lydia i Diskofil i 90'erne.


Jacob Morild


Har været med i Randers Revyen fire gange og derudover været på forskellige revy-scener talrige gange. Han er kendt for sin skarpe pen og bl.a. kåret som Årets Revyforfatter to gange.


Kasten Jansfort


Har spillet med i en række af revyer, film og tv-serier som f.eks. Ørnen, Rejseholdet og Forbrydelsen. Han er også velkendt på scenen i Randers, hvor han har udøvet sit talent af to omgange.


Vi glæder os til at se alle Jer, der har været forbi i løbet af den sidste dekade – og alle jer, der også vil være en del af traditionen fremover.Vær sikker på at få en billet til allerede nu!

På glædeligt gensyn,
Charlotte, Hans Christian
Personalet og hele revyholdet.

Find Randers Revyen på Facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev
Køb din billet her
    
Vi har opdateret vores persondatapolitik

Vi lever nu op til EU’s nye lov om beskyttelse af persondata (GDPR).

Læs vores opdaterede persondatapolitik her.


Persondatapolitik