Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Presse Kontakt Nyhedsmail

Randers Revyen 2019

Fra 5. september til 5. oktober bliver Pakhuset igen ladet med robuste retter, prisværdige parodier, sang og glæde. Du kan se frem til at blive ført med strømmen af højlydte grin, når nogen må gå planken ud, og andre er ude på dybt vand.

Med de professionelle skuespillere ved roret kommer vi sikkert igennem det satiriske stormvejr: Mette Marckmann, John Batz, Lone Rødbroe og Tom Jensen.SPILLEPERIODE 2019:
5. september - 5. oktoberMenu


Når I ankommer til Pakhuset, mødes I til et glas bobler før I placerer jer ved langbordene i det stemningsfyldte pakhus. Foran dig står forretten klar - en lækker anrettet fisketallerken. I den anden ende af lokalet er der opstillet borde med bugnende fade af stege, kartofler og salater og selvfølgelig er der lidt til den søde tand, inden bordene ryddes og aftens show starter.

Priser


Billetprisen er kr. 469,- på torsdage og kr. 499,- fredage og lørdage.Mette Marckmann


CV'et er fyldt med roller indenfor teater, revyer, film, TV-serier, børneradio og radioteater og for 2. gang står hun på scene i Randers Revyen. Mette er indehaveren af en sangstemme man kan glæde sig ekstra til og som man også kan opleve, når hun spiller med det det originale Trilleband.

John Batz


Én af idémændene bag Aarhus Revyen og en meget erfaren revyskuespiller fra andre af de Danske revyer har vi fået tilbage til Randers Revyen, hvor han også brillerede i 2013. Måske har du også set John i TV-serier som Den som dræber og Dicte? John Batz er flere gange nomineret som årets revykunstner.

Lone Rødbroe


1, 2, 3, 4… det er i 2019 11. gang vi med stor fornøjelse præsenterer Lone Rødbroe - og vi og ikke mindst publikum glæder os hvert år. Lone har stået på mange af landets revyscener siden 2010 og ellers kender vi hende rigtig godt fra Randers Egnsteaters mange opsætninger.

Tom Jensen


Sidst men ikke mindst et glædeligt gensyn med Tom Jensen, som vi to gange før har været heldige at have med i Randers Revyen. Vi har set Tom i film som Dirch og Klassefesten, i en række musicals og teaterforestillinger bl.a. på Det Kgl. Teater, som stemmen bag figurer i tegnefilm, og ikke mindst fra revyscenen, hvorfra han i 2010 vandt "Årets dirk".Køb billetter her!


    
Vi har opdateret vores persondatapolitik

Vi lever nu op til EU’s nye lov om beskyttelse af persondata (GDPR).

Læs vores opdaterede persondatapolitik her.


Persondatapolitik