Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Galleri Presse Kontakt Nyhedsmail

Randers Sommer Revy 2008


Lone Rødbroe
Randers kommer igen på sommerrevy landkortet efter mere end 25 års tørke. Fiskerestaurant Pakhuset slukker tørsten og stiller sulten - og slår tæppet til side til alletiders sommerrevy, der tager Danmark og danskerne på kornet med de humoristiske briller på. Oplev et stærkt revyhold og “årets” morsomste sommerrevy, instrueret og skrevet af sommerrevyernes ukronede konge - Leif Maibom.

Stærkt revyhold!
Udover Leif Maibom som instruktør, forfatter og skuespiller i Randers Sommer Revy - kommer revyholdet til at bestå af
Leif Maibom
stærke kompetente kræfter som Jeanne Boel, der har medvirket i Cirkusrevyen og som teaterskuespiller på flere teatre. Derudover Lone Rødbroe, der kunne opleves i rollen som ”Janni Knudsen” i forestillingen “Bryllupsfesten” på Randers Egnsteater sidste sommer. Endelig medvirker Kim Brandt - et nyt ungt upcoming skuespiller talent. Lige nu aktuel i musicalen ”Beauty and the Beast”.

Randers Sommer Revy - Premiere 5. august 2008


Pakhuset - det rette miljø ved havnefronten...
Jeanne Boel
Fiskerestaurant Pakhuset er en oplevelse i særklasse. Restauranten er beliggende i det gamle pakhus på havnen i Randers med udsigt over vandet. Den gamle bygning rummer en hyggelig atmosfære, og skaber rammen om en stemningsfyldt revyaften. Overdådig fiskebuffet Menuen består en stor overdådig fiskebuffet, hvor man har mulighed for at smage mange forskellige fiskeretter. Retterne spænder lige fra traditionelle sild til muslinger og blæksprutte. De kolde retter arrangeres flot i både, som man kan gå til og fra. Bådene bliver løbende fyldt op i løbet af aftenen. De varme retter findes i store fade. Hertil hører en salatbar, som også frit kan benyttes under buffeten.

Billetter
Kim Brandt
Revybilletter kan reserveres her på hjemmesiden eller på tlf. 8641 5458. Billetpris pr. person inkl. revy og fiskebuffet ... Kr. 399,-

Spilleperiode
Randers Sommer Revy spiller kun i august måned - så skynd dig og sikre dine revybilletter allerede nu!
    
Vi har opdateret vores persondatapolitik

Vi lever nu op til EU’s nye lov om beskyttelse af persondata (GDPR).

Læs vores opdaterede persondatapolitik her.


Persondatapolitik