Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Galleri Presse Kontakt Nyhedsmail

Om revyen


Onsdag den 2. september stævner Randers Sommer Revy ud mod humørhavet med en besætning af både nye og gamle medlemmer. Som sidste år lægger revyen til i Pakhuset på Randers Havn.

Der er garanti for gode grin, når det erfarne og yderst søstærke revyhold går ombord i vitser, viser og vanvittige sketches.

Kaptajn på revyskuden er igen i år Leif Maibom, der både er instruktør og skuespiller i Randers Sommer Revy. Leif Maibom er en ægte revyveteran med mange kasketter. Blandt andet er han både direktør, skuespiller og forfatter på Sønderborg Sommer Revy.

Med ombord er endnu engang Lone Rødbroe, også hun kommer fra Sønderborg Sommer Revy.
”Uha, der er mange go’e grin i os,” ler Lone Rødbroe,”Og de ska’ bare frem på disken – ligesom fisken!”
Hun er også kendt fra ”Bryllupsfesten” på Randers EgnsTeater i 2007, samt dette års vintercabaret ”Mens vi venter”. Til mønstring er også Hans Holtegaard, der blandt andet har slået sine folder i Hjørring Revyen. Nogle husker ham måske også som den stinkende rige svineavler i ”Bryllupsfesten”. Med sig har årets besætning også Lise-Lotte Norup – erfaren revykvinde og Swing Sister. Sidste mænd på dæk er kapelmester Thomas Pakula, hevet i land fra Sønderborg Sommer Revy, assisteret af trommeslager Lars Wagner. Den stærke besætning glæder sig til at styre publikum gennem et hav af humoristiske indslag.
    
Vi har opdateret vores persondatapolitik

Vi lever nu op til EU’s nye lov om beskyttelse af persondata (GDPR).

Læs vores opdaterede persondatapolitik her.


Persondatapolitik