Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Galleri Presse Kontakt Nyhedsmail

Sidste års Dirch i Randers Revyen


Når Randers Revyen for 3. gang lægger til kaj i Pakhuset bliver det med sidste års Dirch, Rasmus Krogsgaard. Med sine 30 år og Danmarks fornemste revypris, Årets Dirch, er forventningerne høje, når han sammen med resten af castet skal underholde Randers. Med et godt team, med Leif Maibom i instruktørstolen, er publikum garanteret en forrygende aften.
Castet bliver som de foregående år ledet af Leif Maibom, som også står for Sønderborg Revyens mangeårige succeser. På scenen medvirker Lone Rødbroe, som også har været med fra begyndelsen, og desuden kan ses i Raders Egnsteaters mange opsætninger. Swingsister Lise-Lotte Norup kom med sidste år, og ønsker at gentage succesen sammen med de 2 nye mænd; årets Dirch 2009 Rasmus Krogsgaard, og den folkekære Søren Hauch-Fausbøll.

Revyen er igen i år fyldt med satire, parodier, korte, kvikke sketches med aktuelt indhold, og så selvfølgelig de store grine numre, der er så forløsende i en tid med krise, krise og atter krise…

Det bliver en fest når Randers Revyen skydes i gang i Pakhuset d. 2. september. Inden revyen serverer Pakhuset en lækker 3-retters menu. Billetter til forestilling og mad kan bestilles her eller på tlf.: 86 41 54 58. Billetsalget er allerede startet, og med de sidste to års næste udsolgte sæsoner, forventes der igen i år at blive rift om billetterne til de 12 revyaftener i perioden d. 2. september til d. 25. september. Grib muligheden og saml venner og familie til en dejlig aften med god mad og et godt grin!
For yderligere informationer eller ved spørgsmål kontakt venligst Hans Christian Møller på mail fisk@pakhuset.net eller tlf.: 8641548.
    
Vi har opdateret vores persondatapolitik

Vi lever nu op til EU’s nye lov om beskyttelse af persondata (GDPR).

Læs vores opdaterede persondatapolitik her.


Persondatapolitik