Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Presse Kontakt Nyhedsmail

Revyholdet 2015


PERNILLE SCHRØDER
Schrøder er et af de to nye ansigter på Randers' revyhold, og vi GLÆDER os til at se hende på scenen!
Pernille er selvlært som skuespiller og indledte sin karriere i underholdningsverdenen som sangerinde i forskellige orkestre i 1980'erne. Vi snakker en rutineret revyskuespiller - i Brændegårdshaven ved Svaneke i 1990, Sandkroens Sommerrevy i 1993, Græsted Revyen de følgende to år ikke mindre end syv år i Cirkusrevyen (1997-2003), hvorfra hun i 1998 blev kåret som årets revykunstnere, samt et par år i Nykøbing F. Revyen, og i de senere år Tobakskuller i Esbjerg.
Desuden har vi set Pernille i teateret ofte i komiske og/eller musikalske opsætninger som f.eks. Cats, Chicago, Mød mig på Cassiopeia og Mamma Mia!JACOB MORILD
...kan det hele! Skuespiller, instruktør, teksforfatter, studievært og tegnefilmsdubber.
Morild poppede op som tekstforfatter på Studenterrevyen i København i 1980'erne. Det store gennembrud som forfatter kom i 1994 med Græstedrevyen og Morild har siden været tekstforfatter for flere sommerrevyer. I 1994 og 2004 blev han kåret til årets revyforfatter.

Fra 1987 til 2006 var Morild kabaretskuespiller på kaberetskibet Café Liva, hvor han også fra 1999 var stedets kunstneriske leder. Siden har han haft flere jobs ved københavnske teatre, både som skuespiller og instruktør. Også i radioen poppede Morild op! Gennem en årrække lavede han radiosatire om søndagen, og gennem tre år var han chef for programmet 'Det der om søndagen'.

Nu glæder vi os til, at han igen præsenteres på scenen i Randers - med erfaringer fra andre revyer som Mogenstruprevyen, Hjørringrevyen, Nykøbing F. Revyen, Esbjerg Revyen – og selvfølgelig Randers Revyen!KARSTEN JANSFORT
…er autodidakt og debuterede i Limfjordsrevyen i 1987 og har siden medvirket i en lang række revyer i bl.a. Hjørring, Sønderborg, Århus, Kolding og i Nykøbing Falster - senest i 2014, hvor den vandt "Årets Revy" til Revyernes Revy.
Den populære herre spænder bredt - ud over komedier, musicals og cabareter i teateret samt de nævnte revyer har han også været set i flere store danske tv-serier som Hotellet, Rejseholdet, Ørnen og Forbrydelsen.

Karsten Jansfort er desuden suveræn i sin figur som statsministeren Anders Fogh Rasmussen. Her høstede han stor succes og flotte anmeldelser, da han aften efter aften i publikumssuccesen ”Let’s Kick Ass” leverede en hylende grinagtig og meget troværdig imitation af statsministeren.


LONE RØDBROE
Vores alle sammens Lone! Vi kender hende fra de foregående 7 års Randers Revy hvor hun har været en af de bærende kræfter. I 2014 blev hun meget velfortjent kåret som årets kvindelige kunstner efter rollen som seniormedlem af Nordjyllands Pigekor. Hvorfor i alverden skal man forlade et pigekor, bare fordi man har rundet de 30 år?
Lone Rødbroe er uddannet i dramaturgi ved Århus Universitet 1993 og er kendt fra Randers Egnsteaters mange opsætninger og selvfølgelig fra revyscenerne i Hjørring, Randers, Aarhus og Sønderborg.

... og så dukkede hun op som mandesulten grillmutter i Søren Balles filmatisering af teaterforestillingen "Klumpfisken".

Vi glæder os!
    


Persondatapolitik