Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Presse Kontakt Nyhedsmail

Randers Revyen 2020

Forestil dig en trist, kold og regnende fredag aften i september, et tomt køleskab og… nej, vent! Prøv med glæde, humor, latter, fisk, salat og friskskåret stege…

bedre?


Torsdage, fredage og lørdage aftener fra 3. september og en måned frem kan du blive forkælet af indbydende fisketallerken, hovedret, dessert og humor, musik og underholdning i topklasse - Randers Revyen 2020.

Køb billetter her

Årets prægtige revyhold består af Rikke Buch Bendtsen, John Batz, Karsten Jansfort og selvfølgelig Lone Rødbroe.SPILLEPERIODE 2020:
3. september - 3. oktoberMenu


Når I ankommer til Pakhuset, mødes I til et glas bobler før I placerer jer ved langbordene i det stemningsfyldte pakhus. Foran dig står forretten klar - en lækker anrettet fisketallerken. I den anden ende af lokalet er der opstillet borde med bugnende fade af stege, kartofler og salater og selvfølgelig er der lidt til den søde tand, inden bordene ryddes og aftens show starter.

Priser


Billetprisen er kr. 469,- på torsdage og kr. 499,- fredage og lørdage.

Rikke Buch Bendtsen


I 2018 var Rikke på scenen i Pakhuset for første gang - og sikke en debut! Vi glæder os over, at den erfarne revy-skuespiller, der også er kendt fra mange shows og musicals - og ikke mindst som sangeren Disko Lydia i Diskofil i 90'erne - igen er med i år.

John Batz


Én af idémændene bag Aarhus Revyen og en meget erfaren revyskuespiller fra andre af de Danske revyer har vi fået tilbage til Randers Revyen for 2. år i træk - vi nød nemlig også selskabet i 2013 og 2019. Måske har du også set John i TV-serier som Den som dræber og Dicte? John Batz er flere gange nomineret som årets revykunstner.

Karsten Jansfort


Vi kender ham bl.a. fra danske tv-serier som Rejseholdet, Hotellet, Ørnen og Broen og størstedelen af de danske revyscener, hvor han danset, sunget og underholdt siden debuten i 1987, og ikke mindst fra teaterscenerne! Vi er heldige igen at have ham på scene i Randers - Mine damer og herrer - Karsten Jansfort!

Lone Rødbroe


For 12. gang kan vi med stor fornøjelse præsenterer Lone Rødbroe i årets revy - og vi og publikum glæder os hvert år. Lone har stået på mange af landets revyscener siden 2010 og ellers kender vi hende rigtig godt fra Randers Egnsteaters mange opsætninger.Køb billetter her!


    


Persondatapolitik