Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Forsiden Menu Presse Nyhedsmail Motor Event Randers KontaktFiskerestaurant Pakhuset - en oplevelse i særklasse


Restauranten er beliggende i det gamle pakhus på havnen i Randers med udsigt over vandet og er dermed helt i sit rette miljø.

Den gamle bygning rummer en hyggelig atmosfære, og skaber rammen for en stemningsfyldt aften med musik, mad og vin.

Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.
    Inden man sætter sig til bords i det gamle Pakhus, bydes der på en velkomstdrink i forhallen. Herefter er det bare at gå ombord i de mange lækre delikatesser, mens musikerne spiller hyggeligt diner-musik i baggrunden. Når middagen er vel overstået, spiller musikken op til dans, indtil vi omkring midnat byder på natmad.
Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.

Dansk Slager Parade


Lørdag d. 26. feb. kl. 18.30 -  Køb her 

2022 byder på endnu en stor oplevelse for alle elskere af dansktop og slager-musik. Turnéen over dem alle, kommer nemlig endnu engang til Pakhuset – Der er lagt op til fest og farver og denne gang med flere nye navne på plakaten.

Kom og dans og syng med - du kender helt sikkert alle melodierne!

Igen bliver der gensyn med solister men vi byder også på et par overraskelser.

KIRSTEN SIGGAARD - vinderen af Dansk Melodi Grand Prix i 1984, 1985 og 1988.

DRAMA QUEEN - alias Peter Andersen, klædt ud som dronning, vi husker sikkert alle, da han vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2007.

TORBEN LENDAGER - et af 70’ernes helt store popidoler. Glæd dig til både hårdtslående Pop/Rock og hjertevarm dansk evergreen pop – der er både en sang til mor og en sang til mormor.

MICHAEL JENSEN - som vi kender fra dansktopduoen Mik & Pylle. Hvem husker ikke deres dansktophit fra 1994 ”Floden”. Der var på listen 20 uger – heraf 6 uger på 1. pladsen.

WENDY – kender mange fra Country Sisters og Western Girls. Hun har med stor succes optrådt i hele verden

OG HUSORKESTRET KLAUS & SERVANTS - Paradens musikalske bolværk er traditionen tro Klaus og Servants, der udover at bakke alle solisterne op også spiller nogle af deres egne hits.

Showet bindes sammen af konferencier KARIN STRAND-HOLM – kendt fra DK4.

Efter koncerten spiller Klaus & Servants op til dans.

Du får selvfølgelig også byens mest overdådige fiskebuffet & buffet med varme retter/stege og omkring midnat serveres natmad.

Prisen er inkl. velkomstdrink, fiske- og vildt buffet, dessert og natmad.

Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

Bestil her

Opvarmning til Formel 1 2022


Onsdag d. 09. mar. kl. 18.00 -  Køb her 

Der er garanti for både fascinerende anekdoter og nørdede detaljer, når Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen til marts besøger Randers med deres foredrag ”Opvarmning til Formel 1 2022 – en aften i krydsfeltet mellem anekdoter, holdninger og nørderi”.

Flere og flere danskere kaster deres kærlighed over Formel 1 og motorsporten i bred forstand. Til 2022-sæsonen kommer der et nyt reglement i Formel 1, så racerne kommer til at se helt anderledes ud. Hvad kommer det til at betyde for racernes udseende, og hvordan bliver styrkeforholdet mellem de forskellige teams?

John Nielsen og Jens Hansen vil gennemgå og forklare de nye regler til 2022-sæsonen ved hjælp af film, billeder og skitser. Samtidig vil de drage paralleller til de historiske Formel 1-racere, som har inspireret til det nye reglement.

De to Formel 1-kommentatorer ligger vægt på at berøre de emner der optager publikum i salen. Derfor vil der blive rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs. Samtidig vil de udover Formel 1 også berøre den amerikanske Indycar-serie, hvor danske Christian Lundgaard debuterer i 2022, samt toppen af de internationale sportsvognsklasser, hvor Kevin Magnussen og Mikkel Jensen i 2022 kører Le Mans for Peugoet.

Aftenen starter med spisning.

Datoer:
  • Onsdag d. 09. mar. kl. 18.00 -  Køb her 
  • Torsdag d. 10. mar. kl. 18.00 -  Køb her 
  • Mandag d. 14. mar. kl. 18.00 -  Køb her 

  •         Persondatapolitik