Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Forsiden Menu Presse Nyhedsmail Motor Event Randers KontaktFiskerestaurant Pakhuset - en oplevelse i særklasse


Restauranten er beliggende i det gamle pakhus på havnen i Randers med udsigt over vandet og er dermed helt i sit rette miljø.

Den gamle bygning rummer en hyggelig atmosfære, og skaber rammen for en stemningsfyldt aften med musik, mad og vin.

Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.
    Inden man sætter sig til bords i det gamle Pakhus, bydes der på en velkomstdrink i forhallen. Herefter er det bare at gå ombord i de mange lækre delikatesser, mens musikerne spiller hyggeligt diner-musik i baggrunden. Når middagen er vel overstået, spiller musikken op til dans, indtil vi omkring midnat byder på natmad.
Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.

Sankthans aften i Pakhuset


Torsdag d. 23. jun. kl. 18.30 -  Køb her 

Sankthans aften i Pakhuset - Torsdag d. 23. juni,
med kæmpe fiskebuffet - hyggemusik fra Morten Simonsen
- og Sct. Hans aften på Tronholmen.


Velkommen til en hyggelig Sankthans aften som starter kl. 18.30, hvor du kan gå ombord i et hav af udsøgte delikatesser i de imponerende fiskebuffeter, imens Morten Simonsen spiller hyggelig dinner-musik.

I den overdådige fiskebuffet har man mulighed for at smage mange specialiteter og de forskellige fiskeretter som f.eks. krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, og meget mere.
Fiskeretterne arrangeres i en eller to både, som man kan gå til fra.

De varme retter– her serveres bl.a. blæksprutteringe, frølår, forskellige stege og meget andet, delikat tilberedt med sprøde grøntsager og lækre saucer. Du slutter af med kage.

Sankthans aften på Tronholmen
Efter spisningen kan du nyde en folkefest med midsommer- og sankthans arrangement på Tronholmen, med musik, aktiviteter og båltale – (årets båltaler er endnu ikke offentliggjort) – og ikke mindst byens store sankthans bål. PS! Vi har bestilt godt vejr!

Prisen er inkl. alt det du kan spise fra de lækker buffeter
Bemærk – arrangementet er ikke med dans efter spisning!

Bestil her

Randers Festuge


Fredag d. 12. aug. kl. 18.30 -  Køb her 

Randers Festuge er en stor folkelig fest med flere hundrede arrangementer. Start din aften med en middag i Pakhusets flotte og autentiske rammer på havnen i Randers og nyd lækre fiskeretter, fiskespecialiteter, buffet med varme retter og forskellige stege.

Dørene åbnes kl.18.30, herefter finder man sin reserverede plads og så er det ellers bare at gå ombord i de mange udsøgte delikatesser, imens der spilles hyggeligt dinner-musik.

Fiskebuffeten - indeholder et overdådigt og varieret udvalg af de lækreste fiskeretter som f.eks. krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, og meget mere.

De varme retter – her serveres bl.a. blæksprutteringe, frølår, forskellige stege og meget andet, delikat tilberedt med sprøde grøntsager og lækre saucer. (de varme retter kan variere fra gang til gang)

Bemærk – der er ikke dans efter spisning!

Prisen er inkl. velkomstdrink, og alt det du kan spise fra de lækre buffeter

Datoer:
 • Fredag d. 12. aug. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 13. aug. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 19. aug. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 20. aug. kl. 18.30 -  Køb her 

 • Midtvejsstatus på formel 1


  Torsdag d. 25. aug. kl. 18.00 -  Køb her 

  Formel 1 er godt oppe i fart og det har givet øget interesse med dansk deltagelse igen. Lad os høre, hvad eksperterne siger! Kom og hør de to Formel 1 eksperter John Nielsen og Jens Hansen når de laver midtvejsopdatering på den aktuelle Formel1 sæson.

  Hvad har de nye regler gjort ved løbene? Hvad er vurderingen af Magnussens comeback og hvad sker der lige med Mercedes?

  Der er som altid lagt op til en forrygende aften med John Nielsen som den helt kompetente ekspert indenfor motorsport, og Jens Hansen som den vidende journalist og kommentator.

  Aftenen starter med spisning hvorefter John Nielsen og Jens Hansen går på scenen.

  Prisen er inkl. spisning (ekskl. drikkevarer)

  Bestil her

  Randers Cabaret 2022


  Torsdag d. 29. sep. kl. 18.30 -  Køb her 

  En af landets erfarne revyspiller Leif Maibom har sagt ja til igen at udfolde sig på scenen i Pakhuset. Og han tager stærke kræfter med: Sangeren og entertaineren Jesper Lundgaard samt Randers Revyens faste musiker: Thomas Pakula.

  Det bliver en festaften med masser af gode grin, masser af fed musik, og så de der små, skarpe slag der lige rammer der, hvor der er brug for den livgivende satire.

  Og JA!

  Leif Maibom har lovet at finde sin tumpede, men dog latterfremkaldende figur Thorleif frem. Det, der kommer ud af hans mund, er ikke altid for sarte ører, men det er sjovt.

  Og sjov skal der til i disse tider, hvor verden er af lave, og meget ser sort ud. Netop derfor skal vi værne om kulturen, om de fælles oplevelser, om det lille frikvarter som en lækker carbaret kan give til sjæl og krop.

  Prisen er inkl. menu bestårende af fisketallerken, kødbuffet med forskellige stege, kartofler, sauce, salat og kage til dessert.

  Datoer:
 • Torsdag d. 29. sep. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 30. sep. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 01. okt. kl. 14.00 -  Køb her 
 • Fredag d. 07. okt. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 08. okt. kl. 14.00 -  Køb her 

 • Kim Larsen - fødselsdagskoncert


  Fredag d. 21. okt. kl. 18.30 -  Køb her 

  Minde- og hyldestaften med Kim Larsens tekster, musik og historie
  i anledning hans 77 års fødselsdag.


  Søndag den 23. oktober kunne Kim Larsen have fejret 77 års fødselsdag. Det fejrer Pakhuset fredag den 21. oktober, med en minde- og hyldestaften for hele Danmarks Nationalskjald.

  FIFI DONG & PETER VILDMAND - ”Danmarks bedste Gasolin og Kim Larsen fortolkere” - sørger for den helt rette stemning med alle de kendte sange, som du kan synge med på.

  Det er lykkedes os igen at udvide orkestret med 3 fantastiske solister:
  MARIE FRANK og de 2 lokale musikere, DAN HOUGESEN og MICHAEL TRIER, som på hver sin måde fortolker Kims sange.

  En aften med lækkert mad, dejlige minder, en tåre i øjet og et smil på læben…

  Aftenen starter kl. 18.30 med bobler i forhallen, derefter finder man sine reserverede pladser, og så er det ellers bare at gå ombord i den overdådige fiskebuffet med et hav af forskellige specialiteter, efterfulgt med en buffet med diverse stege og tilbehør inden vi slutter med en kage/dessert.

  Omkring midnat serveres natmad.

  Prisen er Inkl. velkomstdrink, fiskebuffet, buffet med div. stege og dessert og natmad.

  Bemærk: du skal bestille min. 6 pladser for at få eget bord.

  Bestil her

        Persondatapolitik