Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Forsiden Menu Presse Nyhedsmail Motor Event Randers KontaktFiskerestaurant Pakhuset - en oplevelse i særklasse


Restauranten er beliggende i det gamle pakhus på havnen i Randers med udsigt over vandet og er dermed helt i sit rette miljø.

Den gamle bygning rummer en hyggelig atmosfære, og skaber rammen for en stemningsfyldt aften med musik, mad og vin.

Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.
    Inden man sætter sig til bords i det gamle Pakhus, bydes der på en velkomstdrink i forhallen. Herefter er det bare at gå ombord i de mange lækre delikatesser, mens musikerne spiller hyggeligt diner-musik i baggrunden. Når middagen er vel overstået, spiller musikken op til dans, indtil vi omkring midnat byder på natmad.
Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.

Fifi Dong


Fredag d. 26. apr. kl. 18.30 -  Køb her 

Fifi Dong er tilbage i Pakhuset - en aften med det bedste fra Kim Lars & Gasolin

Du ved godt selv, hvem du skal tage med, når Fifi Dong (et af de fedeste Gasolin tribute bands) går på scenen med "Rabalderstræde", "Nanna", "Smukke Møller", "Det bedste til mig og mine Venner", ”Sirene sang”, ”Kattemor”, "Nana", "Jyllingevej", "Joanna", "Østre Gasværk" og mange andre kæmpe hits fra Gasolin og Kim Larsen, ik? Det helt rette selskab til en fantastisk aften med god mad og det perfekte liveband!

Peter Vildmand spiller guitar og synger sin vellignende Larsen-vokal i "Fifi Dong" sammen med Tommy Poulsen, der spiller bas og synger kor. Det er Tommy Lui, der spiller guitar og synger kor, samt Henrik Thornsen, der trakterer trommerne.

Aftenen starter med velkomstdrink, kold fiskebuffet med mange forskellige fiskespecialiteter og -retter, varm buffet med stor variation fra gang til gang (også andet en fisk) og dessert. Efter koncerten slutter vi af med natmad.

Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

Bestil her

Midtvejsstatus på formel 1


Torsdag d. 22. aug. kl. 18.00 -  Køb her 

Hvordan er første halvdel af F1-sæsonen gået? Er det gået som forventet?
Som så mange gange før, følger John Nielsen og Jens Hansen op på 2024-sæsonens dramaer og detaljer på og udenfor banen, når de laver midtvejsopdatering.

Vi skal som altid have en hyggelig aften med summende og nørdet motorsportsnak over middagen inden John Nielsen, som den helt kompetente ekspert indenfor motorsport, og Jens Hansen, som den vidende journalist og kommentator, indtager scenen.

Prisen er inkl. spisning (ekskl. drikkevarer)

Bestil her

    Persondatapolitik