Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Forsiden Menu Presse Nyhedsmail Motor Event Randers KontaktFiskerestaurant Pakhuset - en oplevelse i særklasse


Restauranten er beliggende i det gamle pakhus på havnen i Randers med udsigt over vandet og er dermed helt i sit rette miljø.

Den gamle bygning rummer en hyggelig atmosfære, og skaber rammen for en stemningsfyldt aften med musik, mad og vin.

Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.
    Inden man sætter sig til bords i det gamle Pakhus, bydes der på en velkomstdrink i forhallen. Herefter er det bare at gå ombord i de mange lækre delikatesser, mens musikerne spiller hyggeligt diner-musik i baggrunden. Når middagen er vel overstået, spiller musikken op til dans, indtil vi omkring midnat byder på natmad.
Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.

Optakt til formel 1-sæsonen


Onsdag d. 21. feb. kl. 18.00 -  Køb her 

Formel 1-sæsonen 2024 byder på spændende ændringer og udviklinger blandt holdene. Ændringer giver anledning til nye strategier og potentielle rivaliseringer. Denne aften får du en dybdegående gennemgang og analyse af holdændringer og forventninger til den kommende sæson præsenteret af eksperterne og kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen.

"Vi dykker ned i de dramaer og detaljer, som vi selv mener er de allermest fascinerende. Der er næsten altid forklaringer og historier bag dramaerne, som de færreste kender og dem vil vi rigtigt gerne dele med alle de danske Formel 1-fans. Samtidig går vi i dybden med de ændringer, der er sket i de forskellige teams hen over vinteren, så publikum er godt klædt på når de sætter sig for at se sæsonen første grand prix", siger den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen, der i 2024 sidder bag mikrofonen til sin 14. Formel 1-sæson.

2024-sæsonen vil med garanti byde på intens konkurrence og strategiske manøvrer fra alle hold. Med de teknologiske fremskridt og ændringer i reglerne, vil holdene tilpasse deres tilgang til både biludvikling og løbsstrategier. Netop biludviklingen er en ukendt joker - på afstand ligner de forskellige racere hinanden, men når man kommer tæt på dem, er der forskellige tanker bag konstruktionen af hver enkelt racer. Netop det har John Nielsen og Jens Hansen har fokus på denne aften i Pakhuset.

De to Formel 1-kommentatorer lægger også vægt på at berøre de emner, der optager publikum i salen. Derfor bliver der også lejlighed til at stille spørgsmål undervejs.

Prisen er inkl. spisning.

Datoer:
 • Onsdag d. 21. feb. kl. 18.00 -  Køb her 
 • Torsdag d. 22. feb. kl. 18.00 -  Køb her 

 • Dansk Slager Parade 2024


  Lørdag d. 24. feb. kl. 18.30 -  Køb her 

  Tiden flyver – og Dansk Slagerparade flyver med. Holdet for 2024 er sat.

  Hun sang ”Snart er du mer’ end 17 år” – og både sangen og Anette
  Klingenberg
  har holdt hele vejen fra da hun hittede med den på 70ernes
  dansktop, og frem til i dag, hvor den har status som en af de største
  evergreens på den danske popscene. Mon ikke der også bliver et genhør
  med ”Mini Max”, når Annette tager på tur sammen med Peter Vesth og
  Kristian Rusbjerg. Den festlige duo er fast inventar på dansktoppens
  førsteplads – og det skal vi nok få at høre, når holdet letter anker.

  Ombord i tour-bussen finder vi også Peter Andersen – og her er det nok bedre
  at sige ”Drama Queen”, for så ved alle, at der er tale om vores Melodi Grandprix vinder fra 2007.

  Michael Jensen (eller bare Mik) er vi også heldige at have med igen for at hylde
  nogle af vores hjemlige croonere og traditionen tro er Karin Strand-Holm konferencier, og det er Klaus & Servants, der udover at back’e solisterne op også underholder med egne nye og ældre hits.

  Du får selvfølgelig også byens mest overdådige fiskebuffet & buffet med varme retter/stege og omkring midnat serveres natmad - og Klaus og Servants spiller op til dans efter showet.

  Prisen er inkl. velkomstdrink, fiskebuffet, dessert og natmad.

  Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

  Bestil her

  Fifi Dong


  Fredag d. 26. apr. kl. 18.30 -  Køb her 

  Fifi Dong er tilbage i Pakhuset - en aften med det bedste fra Kim Lars & Gasolin

  Du ved godt selv, hvem du skal tage med, når Fifi Dong (et af de fedeste Gasolin tribute bands) går på scenen med "Rabalderstræde", "Nanna", "Smukke Møller", "Det bedste til mig og mine Venner", ”Sirene sang”, ”Kattemor”, "Nana", "Jyllingevej", "Joanna", "Østre Gasværk" og mange andre kæmpe hits fra Gasolin og Kim Larsen, ik? Det helt rette selskab til en fantastisk aften med god mad og det perfekte liveband!

  Peter Vildmand spiller guitar og synger sin vellignende Larsen-vokal i "Fifi Dong" sammen med Tommy Poulsen, der spiller bas og synger kor. Det er Tommy Lui, der spiller guitar og synger kor, samt Henrik Thornsen, der trakterer trommerne.

  Aftenen starter med velkomstdrink, kold fiskebuffet med mange forskellige fiskespecialiteter og -retter, varm buffet med stor variation fra gang til gang (også andet en fisk) og dessert. Efter koncerten slutter vi af med natmad.

  Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

  Bestil her

        Persondatapolitik