Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Forsiden Menu Presse Nyhedsmail Motor Event Randers KontaktFiskerestaurant Pakhuset - en oplevelse i særklasse


Restauranten er beliggende i det gamle pakhus på havnen i Randers med udsigt over vandet og er dermed helt i sit rette miljø.

Den gamle bygning rummer en hyggelig atmosfære, og skaber rammen for en stemningsfyldt aften med musik, mad og vin.

Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.
    Inden man sætter sig til bords i det gamle Pakhus, bydes der på en velkomstdrink i forhallen. Herefter er det bare at gå ombord i de mange lækre delikatesser, mens musikerne spiller hyggeligt diner-musik i baggrunden. Når middagen er vel overstået, spiller musikken op til dans, indtil vi omkring midnat byder på natmad.
Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.

Julefrokost


Fredag d. 02. dec. kl. 18.30 -  Køb her 

Kom til stor julefest og julebuffet - ta' gutterne, kollegaerne eller vennerne med til årets festlige julefrokost i Pakhuset!

Der er lagt op til en fantastiske aften, når vi hver fredag og lørdag i november og december kl. 18.30 slår dørene op til årets fedeste julefest!

Mad i lange baner - spis alt du kan!
- Robåde med kæmpe udvalg af fiskeretter og -specialiteter
- Buffet med forskellige varme retter og tilbehør
- Julebuffet med f.eks. leverpostej, kamsteg, medister, juleskinke m.m.
- Selvfølgelig ris-ala-mande til dessert
- Natmad ved midnatstid

Hver aften er der under middagen afdæmpet dinnermusik og kl. 21.00 spilles der op til dans med et bredt udvalg af både nye og gamle hits.

Datoer:
 • Fredag d. 02. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 03. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 09. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 10. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 16. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 17. dec. kl. 18.30 -  Køb her 

 • Dansk Slager Parade 2023


  Lørdag d. 25. feb. kl. 18.30 -  Køb her 

  Dansk Slager Parade på toppen i mere end et kvart århundrede!

  Turneen har nu kørt i mere end et kvart århundrede – og hvert show har været unikt – den kommende parade har allerede fået tilnavnet ikonernes parade. Navnet dukkede op lige efter koncertarrangør Stig Ulrichsen bekendtgjorde besætningen – og det er svært at forestille sig en betegnelse, der er mere rammende.

  Dansk Slager Parade 2023 præsenterer nemlig Dorthe Kollo, som vi altid vil huske og glædes ved – fordi hun huskede os, da hun slog igennem i Tyskland med ”Wärst du doch im Düsseldorf geblieben”. Herhjemme blev denne sang til en af vores største popevergreens i de sidste hundrede år – hele Danmark synger lystigt med på ”Gid du var i Skanderborg”.

  Det mandlige ikon på paraden er Dario Campeotto – mere end 60 år på toppen. Det er svært at give et kvalificeret gæt på, hvor mange gange han har hyldet Angeliques skønhed i de danske koncertsale – men det er helt sikkert, at Dario vil hylde hende på den kommende turné.

  Dorthe Kollo er ikke den eneste diva, der er med ombord. Vores nationale grandprix stjerne, Lise Haavik er også blandt besætningen. Og udover ”Du er fuld af løgn”, har hun nogle rigtigt spændende sange med – Lise er altid fuld af overraskelser.

  Michael Jensen er ny i slagerparade-sammenhæng – han debuterede sidste år, og publikum tog så godt imod ham, at han på stedet blev engageret til en tur mere – Michael er rigtig god til at finde de sange, vi glemmer at huske.

  Ud over at give nogle af deres egne hits, back’er Klaus og Servants paradens solister op – og med Karin Strand-Holm som tovholder, som vi kender hende fra TV på dk4 med sit sprudlende humør, er æggene lagt til et brag af en slagerparade.

  Du får selvfølgelig også byens mest overdådige fiskebuffet & buffet med varme retter/stege og omkring midnat serveres natmad - og Klaus og Servants spiller op til dans efter showet.

  Prisen er inkl. velkomstdrink, fiskebuffet, dessert og natmad.

  Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

  Bestil her

  Hermans Hermits


  Lørdag d. 18. mar. kl. 18.30 -  Køb her 

  Fra 60'erne, gennem 70'erne, 80'erne, 90'erne og nu i det nye årtusinde er Herman's Hermits "Still going strong". Siden starten i Manchester i april 1964 har Hermans Hermits stået for 23 hit-singler, 10 lp'er, 3 portrætudsendelser og utallige tv-shows og koncertturneer over hele verden. Til dags dato har Herman's Hermits noteret sig for et pladesalg på over 60 millioner.

  Herman's Hermits har stort publikumstække alle steder. Såvel de efterhånden voksne 60'er børn som de nye fans, der rider med på bølgen. Alle får de fuld valuta for pengene. Herman's Hermits leverer et show helt i topklasse med en forrygende og dynamisk sceneoptræden og en solid musikalitet, hvor "Golden Oldies" stadig er en væsentlig del af showet. Hvem lader sig ikke gribe af nostalgien og synge med på numre som: "No Milk Today" og "Mrs. Brown You've Got A Lovely Daughter".

  Bandet består i dag af Tony Hancox på vokaler og keyboard, Geoff Foot på bass og leadvokal, han har været involveret i bandet siden 1973, på guitar er det nyeste medlem, Jamie Thurston, og så det sidste originale medlem fra starten i 1963, Barry Whitwam på trommer.

  Prisen er Inkl. velkomstdrink, fiskebuffet, buffet med div. stege og dessert og natmad.

  Bestil her

        Persondatapolitik