Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Forsiden Menu Presse Nyhedsmail Motor Event Randers KontaktFiskerestaurant Pakhuset - en oplevelse i særklasse


Restauranten er beliggende i det gamle pakhus på havnen i Randers med udsigt over vandet og er dermed helt i sit rette miljø.

Den gamle bygning rummer en hyggelig atmosfære, og skaber rammen for en stemningsfyldt aften med musik, mad og vin.

Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.
    Inden man sætter sig til bords i det gamle Pakhus, bydes der på en velkomstdrink i forhallen. Herefter er det bare at gå ombord i de mange lækre delikatesser, mens musikerne spiller hyggeligt diner-musik i baggrunden. Når middagen er vel overstået, spiller musikken op til dans, indtil vi omkring midnat byder på natmad.
Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.

Randers Cabaret 2022


Fredag d. 07. okt. kl. 18.30 -  Køb her 

En af landets erfarne revyspiller Leif Maibom har sagt ja til igen at udfolde sig på scenen i Pakhuset. Og han tager stærke kræfter med: Sangeren og entertaineren Jesper Lundgaard samt Randers Revyens faste musiker: Thomas Pakula.

Det bliver en festaften med masser af gode grin, masser af fed musik, og så de der små, skarpe slag der lige rammer der, hvor der er brug for den livgivende satire.

Og JA!

Leif Maibom har lovet at finde sin tumpede, men dog latterfremkaldende figur Thorleif frem. Det, der kommer ud af hans mund, er ikke altid for sarte ører, men det er sjovt.

Og sjov skal der til i disse tider, hvor verden er af lave, og meget ser sort ud. Netop derfor skal vi værne om kulturen, om de fælles oplevelser, om det lille frikvarter som en lækker carbaret kan give til sjæl og krop.

Prisen er inkl. menu bestårende af fisketallerken, kødbuffet med forskellige stege, kartofler, sauce, salat og kage til dessert.

Datoer:
 • Fredag d. 07. okt. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 08. okt. kl. 14.00 -  Køb her 

 • Fiskeaften


  Onsdag d. 12. okt. kl. 18.30 -  Køb her 

  Kom til en hyggelig aften i Pakhuset med byens mest overdådige fiskebuffet og hyggemusik fra Morten Simonsen

  Så er vi igen klar til at jer velkommen i Pakhuset til en af vore "verdensberømte" fiskeaftner, og glæder os til at se jer!
  Vi åbner dørene kl.18.30 herefter finder du din plads - og du kan gå ombord i alle de mange lækre delikatesser/retter.

  Morten Simonsen sørger denne aften for en hyggelig dinner stemning!

  De flotte og autentiske rammer i Pakhuset vil danne rammerne for en hyggelig aften med et hav af fisk, en bugnende fiskebuffet med et hav af specialiteter, en buffet med de varme fiskeretter samt forskellige stege. Der er også her du finder alt tilbehøret som kartofler, salater, lækre saucer og meget andet. (de varme retter kan variere fra gang til gang).

  Bemærk – der er ikke dans efter spisning!

  Prisen er inkl. alt det du kan spise fra de lækre buffeter.

  Bestil her

  Kim Larsen - fødselsdagskoncert


  Fredag d. 21. okt. kl. 18.30 -  Køb her 

  Minde- og hyldestaften med Kim Larsens tekster, musik og historie
  i anledning hans 77 års fødselsdag.


  Søndag den 23. oktober kunne Kim Larsen have fejret 77 års fødselsdag. Det fejrer Pakhuset fredag den 21. oktober, med en minde- og hyldestaften for hele Danmarks Nationalskjald.

  FIFI DONG & PETER VILDMAND - ”Danmarks bedste Gasolin og Kim Larsen fortolkere” - sørger for den helt rette stemning med alle de kendte sange, som du kan synge med på.

  Det er lykkedes os igen at udvide orkestret med 3 fantastiske solister:
  MARIE FRANK og de 2 lokale musikere, DAN HOUGESEN og MICHAEL TRIER, som på hver sin måde fortolker Kims sange.

  En aften med lækkert mad, dejlige minder, en tåre i øjet og et smil på læben…

  Aftenen starter kl. 18.30 med bobler i forhallen, derefter finder man sine reserverede pladser, og så er det ellers bare at gå ombord i den overdådige fiskebuffet med et hav af forskellige specialiteter, efterfulgt med en buffet med diverse stege og tilbehør inden vi slutter med en kage/dessert.

  Omkring midnat serveres natmad.

  Prisen er Inkl. velkomstdrink, fiskebuffet, buffet med div. stege og dessert og natmad.

  Bemærk: du skal bestille min. 6 pladser for at få eget bord.

  Datoer:
 • Fredag d. 21. okt. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 22. okt. kl. 18.30 -  Køb her 

 • Julefrokost


  Fredag d. 18. nov. kl. 18.30 -  Køb her 

  Kom til stor julefest og julebuffet - ta' gutterne, kollegaerne eller vennerne med til årets festlige julefrokost i Pakhuset!

  Der er lagt op til en fantastiske aften, når vi hver fredag og lørdag i november og december kl. 18.30 slår dørene op til årets fedeste julefest!

  Mad i lange baner - spis alt du kan!
  - Robåde med kæmpe udvalg af fiskeretter og -specialiteter
  - Buffet med forskellige varme retter og tilbehør
  - Julebuffet med f.eks. leverpostej, kamsteg, medister, juleskinke m.m.
  - Selvfølgelig ris-ala-mande til dessert
  - Natmad ved midnatstid

  Hver aften er der under middagen afdæmpet dinnermusik og kl. 21.00 spilles der op til dans med et bredt udvalg af både nye og gamle hits.

  Datoer:
 • Fredag d. 18. nov. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 19. nov. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 25. nov. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 26. nov. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 02. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 03. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 09. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 10. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 16. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 17. dec. kl. 18.30 -  Køb her 

 • Dansk Slager Parade 2023


  Lørdag d. 25. feb. kl. 18.30 -  Køb her 

  Dansk Slager Parade på toppen i mere end et kvart århundrede!

  Turneen har nu kørt i mere end et kvart århundrede – og hvert show har været unikt – den kommende parade har allerede fået tilnavnet ikonernes parade. Navnet dukkede op lige efter koncertarrangør Stig Ulrichsen bekendtgjorde besætningen – og det er svært at forestille sig en betegnelse, der er mere rammende.

  Dansk Slager Parade 2023 præsenterer nemlig Dorthe Kollo, som vi altid vil huske og glædes ved – fordi hun huskede os, da hun slog igennem i Tyskland med ”Wärst du doch im Düsseldorf geblieben”. Herhjemme blev denne sang til en af vores største popevergreens i de sidste hundrede år – hele Danmark synger lystigt med på ”Gid du var i Skanderborg”.

  Det mandlige ikon på paraden er Dario Campeotto – mere end 60 år på toppen. Det er svært at give et kvalificeret gæt på, hvor mange gange han har hyldet Angeliques skønhed i de danske koncertsale – men det er helt sikkert, at Dario vil hylde hende på den kommende turné.

  Dorthe Kollo er ikke den eneste diva, der er med ombord. Vores nationale grandprix stjerne, Lise Haavik er også blandt besætningen. Og udover ”Du er fuld af løgn”, har hun nogle rigtigt spændende sange med – Lise er altid fuld af overraskelser.

  Michael Jensen er ny i slagerparade-sammenhæng – han debuterede sidste år, og publikum tog så godt imod ham, at han på stedet blev engageret til en tur mere – Michael er rigtig god til at finde de sange, vi glemmer at huske.

  Ud over at give nogle af deres egne hits, back’er Klaus og Servants paradens solister op – og med Karin Strand-Holm som tovholder, som vi kender hende fra TV på dk4 med sit sprudlende humør, er æggene lagt til et brag af en slagerparade.

  Du får selvfølgelig også byens mest overdådige fiskebuffet & buffet med varme retter/stege og omkring midnat serveres natmad - og Klaus og Servants spiller op til dans efter showet.

  Prisen er inkl. velkomstdrink, fiskebuffet, dessert og natmad.

  Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

  Bestil her

        Persondatapolitik