Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Presse Kontakt Nyhedsmail

Randers Cabaret 2023

Også i 2023 bliver Randers Revyen til Randers Cabaretten og den store scene skal snart samles igen inden fire af de allerbedste revyskuespillere træder ind i rampelyset

Måske har du tidligere har grinet højt, nydt musikken, givet stående bifald og været træt i smilemusklerne efter en munter Cabaret eller Revy i Pakhuset?

Hvis ikke, så snyd ikke dig selv for den oplevelse!

Nu finder vi nemlig snart scenen frem igen, hænger lydudstyr og scenelys op og gør klar til dette års festlige cabaret-aften med masser af sjov, spas og underholdning.

Stjernerne på scenen
Igen i år er det nogle af Danmarks allerbedste revyskuespillere der bliver samlet i Pakhuset - nemlig Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder, Karsten Jansfort og Thomas Pakula.

Når scenelyset bliver tænd, kan publikum glæde sig til en underholdende og grinagtig oplevelse, når skuespillerne én efter én indtager scenen.

 • Henrik Lykkegaard - kendt fra bl.a. Odense sommerrevy, Cirkusrevyen, tv-reklamer og satireprogrammet “TV-Ansjosen”. Tidl. Kåret som årets revykunstner.

 • Pernille Schrøder - som har stået på rigtig mange teater- og revyscener i Danmark typisk med masser af sang og grin. Er 2 gange tidl. Kåret som årets revykunstner.

 • Karsten Jansfort - som vi har nydt i spillefilm, tv-serier og fra scenerne, hvor han leverer alt fra dramatisk teater over humor og satire til store musicalproduktioner.

 • Thomas Pakula – kapelmesteren, som altid med sikker hånd samler showets musikalske kulisse.


 • Køb billetter her  Randers Cabareten er et helaftensarrangement, hvor du får velkomstdrink, fisketallerken med forskellige specialiteter, hovedret med flere stege med tilbehør og til slut en lækker dessert. Derefter dæmpes lyset og der skrues op for skæg og ballade, gode grin, spas, skarp satire og masser af fed musik.

  Køb billetter her

  Menu


  Når I ankommer til Pakhuset, mødes I til et glas bobler før I placerer jer ved langbordene i det stemningsfyldte pakhus. Foran dig står forretten klar - en lækker anrettet fisketallerken. I den anden ende af lokalet er der opstillet borde med bugnende fade af stege, kartofler og salater og selvfølgelig er der lidt til den søde tand, inden bordene ryddes og aftens show starter.

  Hvornår?
  Den 13., 14., 15., 16., 21. og 22. september. Alle dage kl. 18.30

  Pris?
  Kr. 499,- pr. person inkl. velkomstdrink, lækker 3-retters menu og en festlig Cabaret

  Kom flere – og få lidt mere
  Kommer i en gruppe på 10 personer får i 1 Irish Coffee pr. person i pausen
  Kommer i en gruppe på 20 personer får i 1 flaske af husets vin pr. 4 pers.+ kaffe/the i pausen

  Kommer i en større gruppe, så kontakt 20 28 86 53

  Køb billetter her!

    


Persondatapolitik