Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Presse Kontakt Nyhedsmail

Vi ved godt, at du også kommer for den gode mad…

Selvom revyen har været anmelderrost af såvel publikummer som aviserne de seneste 10 år, så ved vi godt, at du også kommer for at få en madoplevelse. Og det er mere end okay – for den gode mad er vores varemærke.

Derfor gør vi os umage med at servere lækre retter af årstids-bestemte og lokale råvarer og i stemningsfyldte anretninger. Vi synes nemlig lige som dig, at madens kvalitet er vigtig. Og man skal blive mæt!

Når I ankommer, byder vi på et glas champagne i forhallen, så den festlige tone bliver slået an.

Herefter finder I jeres pladser ved de lange borde, hvor vores personale står klar til at tage imod bestilling af drikkevarer.

Til forret serverer vi en fisketallerken med årstidens friskfangede fisk og skaldyr i forskellige variationer både røget, i mousser og med dressing og brød. Det skal smages, at vi er på havnen!

Til hovedret opstiller vi en bugnende buffet med alt, hvad hjertet måtte begære af solide, smagfulde retter: fade med varme retter, stege tilberedt til perfektion og velanrettede salater og kartofler ad libitum. De af jer, der tidligere har været på kulinarisk besøg i Pakhuset, ved nok, hvad I kan glæde jer til.

Til sidst slutter vi selvfølgelig af med det søde punktum, så også dessertmenneskerne kan gå glade fra bordet.Se dét er starten på en god, dansk sensommeraften!

Vil du også med? Så bestil jeres billetter her!
    


Persondatapolitik