Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Presse Kontakt Nyhedsmail

Randers Cabaret 2022

Jada, selvfølgelig skal du komme til sjov og spas i Pakhuset til efteråret! En gammel revy-rotte hjælper i en svær situation, og det komme os alle til glæde. Se bare her:Det var svært i januar 2021! Usikkerheden omkring Randers Revyen 2022 var stor! Ved årsskiftet, hvor vi normalt skulle sammensætte revyholdet, var kulturen igen lukket delvist ned, så … skulle vi?

Nu ser det hele igen anderledes ud, og der er så småt ved at komme gang i kulturlivet, og dermed også i revyen hos os i Pakhuset. Så opstod et nyt problem: De skuespiller, der normalt har moret folk i Randers og omegn med deres sublime revykunst havde så i mellemtiden fået andre engagementer.

Hvad gør man så?

Man spørger en af de gamle revy-rotter om ikke han lige kunne tænke sig at hjælpe i en svær situation. Og det kunne Leif Maibom. Thomas Pakula foreslog så, at man skulle lave en cabaret med tre herrer og at den 3. skulle være Jesper Lundgaard, og det faldt i mere end god jord.

Køb billetter herTorsdage og fredage aftener og lørdage eftermiddage i september/oktober blænder vi derfor op for en traditionel, sjov, glad cabaret - det er Leif Maiboms styrker - tilsat Jesper Lundgaards musikalske universet og Thomas Pakulas fortryllende akkompagnement.

Køb billetter her

Håber vi ses! Vi trænger til igen at høre liv og høj latter i Pakhuset!

Menu


Når I ankommer til Pakhuset, mødes I til et glas bobler før I placerer jer ved langbordene i det stemningsfyldte pakhus. Foran dig står forretten klar - en lækker anrettet fisketallerken. I den anden ende af lokalet er der opstillet borde med bugnende fade af stege, kartofler og salater og selvfølgelig er der lidt til den søde tand, inden bordene ryddes og aftens show starter.

Priser


Billetprisen er kr. 499,- inkl. spisning og cabaret.

Køb billetter her!

    


Persondatapolitik