Pakhuset         Harridslev Festlokaler         Randers Revyen         Bestilling         Fiskebestilling    
 
Forsiden Menu Presse Nyhedsmail Motor Event Randers KontaktFiskerestaurant Pakhuset - en oplevelse i særklasse


Restauranten er beliggende i det gamle pakhus på havnen i Randers med udsigt over vandet og er dermed helt i sit rette miljø.

Den gamle bygning rummer en hyggelig atmosfære, og skaber rammen for en stemningsfyldt aften med musik, mad og vin.

Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.
    Inden man sætter sig til bords i det gamle Pakhus, bydes der på en velkomstdrink i forhallen. Herefter er det bare at gå ombord i de mange lækre delikatesser, mens musikerne spiller hyggeligt diner-musik i baggrunden. Når middagen er vel overstået, spiller musikken op til dans, indtil vi omkring midnat byder på natmad.
Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.

Julefrokost

fredag d. 09. december kl. 18.30 - Bestil
Efter en velkomstdrink serveres sild og karrysalat samt en lun fiskefilet med remoulade. Herefter er det tid til at gå ombord i den kæmpe fiskebuffet, der består af ca. 70 fade med mange forskellige fiskeretter som f.eks. hummer, røget ål, røget laks i forskellige varianter, hellefisk, smørfisk, kinarejer og meget mere.

På den varme buffet serveres bla. blæksprutringe, dampet laks, kuller, kulmule m.m. Delikat tilberedt med sprøde grøntsager og lækre saucer.

Julebuffeen består af bla. kamsteg, medister, juleskinke, grønlangkål og brunede kartofler.

Under middagen spilles der dinner musik og kl. 21.00 starter dansemusikken med det fantastiske band Dansemaskinen! De leverer en gang danseglad musik med et stort repetoir af nye og gamle hits.

Omkring midnat serveres der natmad, hvorefter der spilles musik igen frem til kl. 01.00.

Datoer:
 • fredag d. 09. december kl. 18.30 - Bestil
 • lørdag d. 10. december kl. 18.30 - Bestil
 • fredag d. 16. december kl. 18.30 - Bestil

 • 20 års fødselsdag med Dansk Slager Parade

  lørdag d. 18. februar kl. 18.30 - Bestil
  Derfor er alle sejl sat til. Det er lykkedes at få samlet en stor del af de solister, der har været med på den årlige turne i løbet af de sidste 20 år.

  Det er lykkes CB & Ole B. Booking, som har skabt Dansk Slager Parade for 20 år siden, at få de navne med på 2017 turneen, som virkelig har markeret sig på hitlisterne i den danske pops grønne ungdom.

  Publikum kan glæde sig til Lars Stryg, der er den solist, der uden konkurrence har ligget længst på Dansk Toppen – det var med ”Aldrig mer’ må jeg se dig” – og den var på listen i et helt år.

  Den dag i dag er folk i alle aldre med, når Flemming Werge synger ”Uglevisen” – en af grundende er nok, at man både kan danse stående og siddende til denne humørperle af en evergreen.

  En god definition på et hit er, når en solist synger en stump af en sang, og så publikum ”overtager” – og sådan har det været for Annette Klingenberg, lige siden hun holdt sit indtog på Dansktoppen med ”Snart er du mer’ end – hvor publikum meget hurtigt ”overtog” med ”17 år”. Og når Annette nåede frem til ”Når du en gang er fyldt - var publikum helt klar igen med ”70” – og det er det samspil der skaber det fællesskab mellem kunstnerne og publikum, som er så typisk for Dansk SlagerParade.

  Lis & Per gjorde det umulige i 1986: De fik et mega hit med ”Jeg er Sigøjner” i en tid, hvor der ingen hitlister var – otte år efter dansktoppen lukkede. Og at duoen ikke blot var en døgnflue, det blev fastslået med 7tommer søm, da de senere i 1989 fulgte op med ”Vore allerbedste år”.

  Og nu når der er dømt jubilæumsfest så er Torben Lendager et must, og han er da også både på plakaten og på scenen – meget a pro pos med ”Vi holder fest”.

  Til slager paraden 2016 var Anne-Mette Rix med som nyt talent – med så stor succes, at hun blev hyret på stedet til Jubilæumsturneen i 2017, så der bliver tale om et festligt gensyn ude i koncerthusene, hvor flere sammenlignede hende med Birthe Kjær.

  Traditionen tro er det Klaus & Servants – der foruden selv at medvirke – spiller til hele jubilæumsholdet.

  De, der har kærlighed til den nostalgiske danske popmusik, har virkelig en oplevelse at se frem til, når Dansk Slager Parade tager på turne i 2017.

  Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

  Bestil her

      

  Nyhedsmails:
  Pakhuset
  Randers Revyen
  Randers Motor Event

  Nyheder
  31. oktober
  DANSK SLAGERPARADE FEJRER 20 ÅRS FØDSELSDAG I PAKHUSET I 2017
  Derfor er alle sejl sat til. Det er lykkedes at få samlet en stor del af de solister, der har været med på den årlige turne i løbet af de sidste 20 år. Billetsalg

  26. september
  Det er nu blevet lettere for dig at bestille billetter! - Du kan nu betale med betalingskort på hjemmesiden.

  23. juni
  Oplev Randers Revyen og spender natten på Hotel Randers' hyggelige værelser og stå op til morgenmadsbuffet og en dag i den summende midtbyen. Læs mere.