Pakhuset         Harridslev Festlokaler         Randers Revyen         Bestilling         Fiskebestilling    
 
Forsiden Menu Vinkort Presse Nyhedsmail Motor Event Randers Kontakt

Fiskerestaurant Pakhuset - en oplevelse i særklasse


Restauranten er beliggende i det gamle pakhus på havnen i Randers med udsigt over vandet og er dermed helt i sit rette miljø.

Den gamle bygning rummer en hyggelig atmosfære, og skaber rammen for en stemningsfyldt aften med musik, mad og vin.

Alle arrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.
    Inden man sætter sig til bords i det gamle Pakhus, bydes der på en velkomstdrink i forhallen. Herefter er det bare at gå ombord i de mange lækre delikatesser, mens musikerne spiller hyggeligt diner-musik i baggrunden. Når middagen er vel overstået, spiller musikken op til dans, indtil vi omkring midnat byder på natmad.
Alle arrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.

Fiskeaften med dinner-musik

torsdag d. 26. marts kl. 18.30
Nyd den overdådige fiskebuffet, hvor man har mulighed for at smage mange forskellige fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere.

De kolde retter arrangeres flot i en eller to både, som man kan gå til fra ca. 18.30 til 21.00.

De varme retter, som f.eks. krondyrkølle, vildtpate og vildsvin varierer fra arrangement til arrangement. Hertil hører en salatbar, som også frit kan benyttes under buffeten.


Bestil her

80’s Inc. - en massiv musikalsk festoplevelse!

lørdag d. 28. marts kl. 18.30
"Prince had the time of his life when he killed the radiostar, men Jonathan gav aldrig op men spurgte "gir du et knus?", mens den lilla regn væltede ned over ham og han alligevel ville make love to you og give et kiss med ordene: I will survive"

80’s Inc. har altid lagt en ære i at levere et tøjlesløst show og i at lave deres egne musikalske fortolkninger. Dette medfører at numrene leveres med en enorm energi og et eruptivt rocket udtryk med den, på samme tid komplekse og simple rockbesætning:
Trommer, bas, guitar og sang.

80’s inc. byder på en massiv musikalsk festoplevelse, der ikke kun kalder på 80’ernes fantastiske hits, men også kalder alle gæster på dansegulvet. Et sceneshow hvor bandet i farvestrålende tøjstil aktivt deltager i publikums fest og derfor er med til at holde energien oppe hele natten.

Prisen er inkl. fiske- og vildtbuffet. Det er muligt at købe billetter kun til koncerten for 100,-/stk. Kontakt Pakhuset på 8641 5458.

Bestil her

Fifi Dong med Gasolin-trommeslageren Søren Berlev

lørdag d. 25. april kl. 18.30
KOM OG SKRÅL MED - på Smukke Møller, Charlie og Nanna drøne derudaf langebro for at ende i Rabalderstræde med Strengeleg, Sirene sang, Kattemor og ikke mindst Kvinde min... Skulle din far gi dig lov, så sørger vi for det bedste til dig og dine venner...

Vil du opleve Fifi Dong med en ægte Gasolin "tæske" løs på trommerne...SÅ SKYND DIG!

Prisen er inkl. fiske- og vildtbuffet.

Fifi Dong har turneret indenlands og udenlands med deres skarpe udgaver af de folkekære rocksange siden 1997, og har efterhånden fået et trofast publikum til deres autentiske og energiske Gas-show.

Bestil her

    

Nyhedsmails:
Pakhuset
Randers Revyen
Randers Motor Event

Nyheder
18. januar
Så tager vi hul på 2015. Først et arrangement med dem med benzin i blodet - vi vender hele Formel 1 sæsonen. Snart åbner tilmeldingen til Revyen 2015!

15. september
Den heldige vinder af konkurrencen om to billetter til Randers Revyen 2014 er Karina Enggaard. STORT tillykke :)

31. august
KONKURRENCE - Vind 2 billetter! Syn's godt om www.facebook.dk/randersrevyen eller tilmeld dig vores nyhedsmail. Gør du begge ting, deltager du to gange!