Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Forsiden Menu Presse Nyhedsmail Motor Event Randers KontaktFiskerestaurant Pakhuset - en oplevelse i særklasse


Restauranten er beliggende i det gamle pakhus på havnen i Randers med udsigt over vandet og er dermed helt i sit rette miljø.

Den gamle bygning rummer en hyggelig atmosfære, og skaber rammen for en stemningsfyldt aften med musik, mad og vin.

Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.
    Inden man sætter sig til bords i det gamle Pakhus, bydes der på en velkomstdrink i forhallen. Herefter er det bare at gå ombord i de mange lækre delikatesser, mens musikerne spiller hyggeligt diner-musik i baggrunden. Når middagen er vel overstået, spiller musikken op til dans, indtil vi omkring midnat byder på natmad.
Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.

Shu-Bi or not Shu-Bi


Lørdag d. 17. november kl. 18.30 -  Køb her 

Koncert med 2 af Shu-bi-duas legendariske medlemmer Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen og deres band. Show fuld af nostalgi, fis og ballade.

Der er garanti for en hyggelig syng med aften med et repertoire bestående udelukkende af Shu-bi-dua-numre fra de gyldne år, 1973 – 1982.

Du kan opleve dem i Pakhuset, Randers, hvor der før koncerten vil blive serveret velkomstdrink, fiske- og vildbuffet, dessert – efter koncerten serveres der natmad.

Shu-bi or not shu-bi tæller foruden Claus og Bosse består bandet af tre musikere, som bestemt heller ikke holder sig tilbage, Karsten Lagermann, John Sørensen og Klaus Poulsen.
Med humor, kærlighed og fandenivoldskhed, leveres de legendariske hits sammen med en stribe af periodens mere hemmelige numre naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre.

Gå ikke glip af en helt unik oplevelse men vogt jer for efterligninger - ”Vi’ de eneste Shu-bi der dur!"

Prisen er inkl. velkomstdrink, fiske- og vildt buffet, dessert og natmad.

Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

Bestil her

Julefrokost i Pakhuset


Fredag d. 23. november kl. 18.30 -  Køb her 

Efter en velkomstdrink serveres sild og karrysalat samt en lun fiskefilet med remoulade. Herefter er det tid til at gå ombord i den kæmpe fiskebuffet, der består af ca. 70 fade med mange forskellige fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere.

På den varme buffet serveres bl.a. blæksprutteringe, dampet laks, kuller, kulmule, frølår, m.m. delikat tilberedt med sprøde grøntsager og lækre saucer. (de varme retter kan variere fra gang til gang).

Julebuffeten består af bl.a. leverpostej, kamsteg, medister, juleskinke, grønlangkål og brunede kartofler – og selvfølgelig ris a’ la mande til dessert og X-mas i baren.

Under middagen spilles afdæmpet dinner-musik - og kl. 21.00 spilles der op til dans med et bredt udvalg af både nye og gamle hits.

Omkring midnat serveres der natmad, hvorefter der spilles musik igen frem til kl. 01.00.

Prisen er inkl. velkomstdrink, buffet, dessert og natmad.

Datoer:
 • Fredag d. 23. november kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 24. november kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 30. november kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 01. december kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 07. december kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 08. december kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 14. december kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 15. december kl. 18.30 -  Køb her 

 • Dansk Slager Parade 2019


  Lørdag d. 23. februar kl. 18.30 -  Køb her 

  2019 byder på endnu en stor oplevelse for alle elskere af dansktop og slager musik. Turnéen over dem alle, kommer nemlig endnu engang til Pakhuset. Igennem 22 år har Dansk Slager Parade optrådt over hele Danmark med nogle af de største navne indenfor genren. 2019 bliver hellere ingen undtagelse, men byder dog på overraskelser, da et par af landets helt store kvindelige revykunstnere og fremragende sangerinder, Pernille Schrøder og Anne-Karin Broberg, indtager scenen. Begge er de blevet hædret med “Årets Dirch” og andre hædersbevisninger.

  Bjørn Tidmand er manden med flest slagerhits igennem årene, han medvirker også i showet sammen med manden med de gamle bukser, Bjarne Lisby, der for første gang er med i Dansk Slager Parade. Louise Espersen kender mange sikkert fra DK4, hvor hun sang sig til tops. De bakkes alle op af Klaus & Servants, og Karin Strand-Holm styrer showet som konferencier.
  Det er altid rart at haven noget at glæde sig til – og uden at løfte sløret for alt, hvad der kommer til at gå for sig på scenen, kan publikum glæde sig til at ”Se Venedig” og komme ”En tur til Dublin med det første fly”, hvor ”Vi maler byen rød”. Vi skal også høre om ”Campinglivets Glæder” og synge med på ”De glade år” – og selvfølgelig flyver den lille sommerfugl.

  Som altid er Dansk Slagerparades kendetegn Hit på Hit på Hit – det er det, som publikum forventer, og det er det de får.


  Bestil her

  FIFI Dong


  Fredag d. 22. marts kl. 18.30 -  Køb her 

  Gasolin-kopibandet Fifi Dong behøver vist ikke nærmere præsentation. Bedre findes simpelthen ikke! De skal opleves... live i Pakhuset Randers!

  Kom og skrål med på alle de kendte numre som Smukke Møller, Charlie, Drøne derudaf, Langebro - for at ende i Rabalderstræde med Strengeleg, Sirene sang, Kattemor og ikke mindst Kvinde Min.

  Skulle din far gi' dig lov, så sørger vi for det bedste til dig og dine venner - og selvfølgelig de uundgåelige Kim Larsen sange: Nana, Jyllingevej, Joanna og Østre Gasværk.

  Glæd dig til et energisk Gas-show og en fed fest!

  Pris er inkl. velkomstdrink, fiske- og vildtbuffet, dessert og natmad.

  SKYND DIG - der plejer at være rift om billetterne!

  Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

  Datoer:
 • Fredag d. 22. marts kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 23. marts kl. 18.30 -  Køb her 

 •     

  Vi har opdateret vores persondatapolitik

  Vi lever nu op til EU’s nye lov om beskyttelse af persondata (GDPR).

  Læs vores opdaterede persondatapolitik her.


  Persondatapolitik