Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Forsiden Menu Presse Nyhedsmail Motor Event Randers KontaktFiskerestaurant Pakhuset - en oplevelse i særklasse


Restauranten er beliggende i det gamle pakhus på havnen i Randers med udsigt over vandet og er dermed helt i sit rette miljø.

Den gamle bygning rummer en hyggelig atmosfære, og skaber rammen for en stemningsfyldt aften med musik, mad og vin.

Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.
    Inden man sætter sig til bords i det gamle Pakhus, bydes der på en velkomstdrink i forhallen. Herefter er det bare at gå ombord i de mange lækre delikatesser, mens musikerne spiller hyggeligt diner-musik i baggrunden. Når middagen er vel overstået, spiller musikken op til dans, indtil vi omkring midnat byder på natmad.
Alle normalarrangementer starter kl. 18.30 og priser er inkl. spisning.

Foredrag med racerkører John Nielsen


Onsdag d. 23. okt. kl. 18.00 -  Køb her 

Med 40 år som professionel racerkører er der masse af historier.
Kom og hør John give et unikt blik i den fascinerende motorsportsverden og fortælle om sin danske og internationale motorsportskarriere - om LeMans og Formel 1 sæsonen - samt naturligvis da han som den første dansker vandt LE MANS i Jaguar i 1990.

John Nielsen er én af Danmarks absolut mest vindende racerkørere, med totalsejre i både 24 timers løbet på Le Mans i Frankrig, 24 timers løbet på Daytona i USA, 3 Europamesterskaber i Formel Super V, Dansk (Formel Ford), Italiensk (Maserati), Tysk (Formel 3), Japansk (McLaren F1) og 2 hold VM titler. Vinder af Macau Formel 3 Grand Prix og Curacao Formel 3000 Grand Prix, og er den første danske internationale kører, der har hjemtaget FIA Verdensmesterskab
John Nielsen har kørt racerløb over hele verden med succes i alle kategorier, og han har deltaget – og også været - en af de absolutte spydspidser i den nationale DTC serie igennem mange år sideløbende med deltagelsen på Le Mans og andre internationale løb i den internationale sportsvognsverden.

Aftenen starter med spisning - Hakkebøf med bløde løg, stegte kartoffelbåde, ærter og bearnaisesauce – kl. ca 19.30 går John Nielsen på scenen. Vi forventer at slutte omkring kl. 22.00

Prisen er inkl. spisning: Hakkebøf med bløde løg, stegte kartoffelbåde, ærter og bearnaisesauce (ekskl. drikkevarer)

Bestil her

Som en strejf af en dråbe - historien om Kim Larsen


Fredag d. 25. okt. kl. 18.30 -  Køb her 

Showet debuterede i Restaurant Pakhuset i efteråret 2018 med det formål at mindes Kim Larsen over en god kop gravøl. Nu er de tilbage i Restaurant Pakhuset og markerer Kim Larsens fødselsdag. Historierne er bestemt ikke blevet dårligere og musikken er lige så fantastisk og iørefaldende som altid.

En intim aften med akustisk musik, fra vores lokale Kim Larsens dobbeltgænger - Peter Wildmand som optræder solo. Peter er vel nok Danmarks bedste Kim Larsen fortolker.
De to inkarnerede fans, Jan Iversen og Karsten Danielsen fortæller historien om Kim Larsens liv, karriere, hans musik og hans tekster - krydret med sjove billeder, fortællinger og anekdoter.

KOM OG HYG DIG – OG SKRÅL MED PÅ ALLE DE FEDE NUMRE
Gasolin og Kim Larsen musik af bedste klasse! Kom og skrål med - på Smukke Møller, Charlie og Nanna, drøne derudaf langebro for at ende i Rabalderstræde med Strengeleg, Sirene sang, Kattemor og ikke mindst Kvinde min...Skulle din far gi dig lov, så sørger vi for det bedste til dig og dine venner – vi skal selvfølgelig også på Jyllingevej for at besøge Joanna og et smut omkring Østre Gasværk - ja man kunne blive ved!!

EN AFTEN MED LÆKKERT MAD, EN TÅRE I ØJET OG ET SMIL PÅ LÆBEN!

Der er lagt op til en hyggelig aften hvor man mindes ”Den største af dem alle” - ”Lune Larsen”– ”Danmarks nationalskjald” – med lækkert mad, måske et par kolde, og ikke mindst Kims musik.

Prisen er inkl. velkomstdrink, fiskebuffet, dessert og natmad.

Bestil her

FIFI Dong


Fredag d. 08. nov. kl. 18.30 -  Køb her 

På utallige opfordringer – og til alle dem der gik forgæves

FIFI DONG ER TILBAGE I PAKHUSET
FREDAG DEN 8. NOVEMBER


Gasolin-kopibandet FIFI Dong behøver vist ikke nærmere præsentation. Et brag af en fest, du ikke må gå klip af!

KOM OG SKRÅL MED PÅ ALLE DE KENDTE FEDE NUMRE – som Smukke Møller, Charlie, Drøne derudaf, Langebro Rabalderstræde, Sirene sang og ikke mindst Kvinde min og selvfølgelig uundgåelige Kim Larsen sange som Nana, Jyllingevej, Joanna og Østre Gasværk. En rigtig fed aften, i selskab med glade mennesker.

Vi starter selvfølgelig aftenen med byens mest overdådige fiskebuffet med lækre delikatesser som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere.

De varme retter, som f.eks. forskellige stege, frølår og vildsvin varierer fra arrangement til arrangement. Hertil hører en salatbar. Du slutter med dessert. Ved midnatstid serveres natmad.

Prisen er inkl. velkomstdrink, fiske- og vildtbuffet, dessert og natmad.

Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

Datoer:
 • Fredag d. 08. nov. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 09. nov. kl. 18.30 -  Køb her 

 • Julefrokost


  Fredag d. 15. nov. kl. 18.30 -  Køb her 

  Hyg dig med venner eller kolleger til årets festlige julefester i Pakhuset, der starter kl. 18.30 med velkomstdrinks – og slutter kl. 01.00. Ind imellem er der masser af lækre fiske-, jule- og vildt specialiteter - og musik du kan synges med på og danse til!

  Efter en velkomstdrink finder I jeres reserverede pladser, hvor der serveres sild og karrysalat samt en lun fiskefilet med remoulade.

  Herefter er det tid til at gå ombord i:
  FISKEBUFFETTEN der består af ca. 70 fade med mange forskellige fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere.

  DEN VARME BUFFET – her serveres bl.a. blæksprutteringe, dampet laks, kuller, kulmule, frølår, m.m. delikat tilberedt med sprøde grøntsager og lækre saucer. (de varme retter kan variere fra gang til gang).

  JULEBUFFETEN består af bl.a. leverpostej, kamsteg, medister, juleskinke, grønlangkål og brunede kartofler – DESSERTEN er ris a’ la mande.

  MUSIK & DANS - under middagen spilles afdæmpet dinner-musik.
  Kl. 21.00 starter Pop Patrol dansemusikken, hvor det fantastiske allround party band leverer en gang danseglad musik med et stort repertoire af nye og gamle hits.
  Slå dig løs på dansegulvet - og synge med på et stort repertoire af nye og gamle hits.

  Omkring midnat serveres der natmad, hvorefter der spilles igen til kl. 01.00.

  Prisen er inkl. velkomstdrink, lækre fiske- jule- og vildt specialiteter, dessert og natmad

  Fri øl, vand og vin hele aftenen kan tilkøbes kr. 299,-

  Datoer:
 • Fredag d. 15. nov. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 16. nov. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 22. nov. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 23. nov. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 29. nov. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 30. nov. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 06. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 07. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Fredag d. 13. dec. kl. 18.30 -  Køb her 
 • Lørdag d. 14. dec. kl. 18.30 -  Køb her 

 • Dansk Slager Parade 2020


  Lørdag d. 22. feb. kl. 18.30 -  Køb her 

  Årets største dansktopturné gir publikum de største danske navne indenfor slager og dansktop-musik, og det er ingen undtagelse i år, hvor det er 22. år i rap, at paraden tager på tur rundt til 20 byer fordelt over hele landet. I år er følgende på programmet:

  Legendariske Dorthe Kollo og Dario Campeotto vender tilbage til paraden efter mange års pause. De optræder sammen med navne som Anders Tind, der er forsanger i Fenders, Lise Haavik, som vi kender fra flere gode grand prix hits bl.a. "Du er fuld af løgn", den polsk elitetrombonist Anna Nowik, der har underholdt et utal af danske gæster på hotellerne i Stettin og traditionen tro Klaus og Servants, der udover at bakke alle solisterne op også trakterer med nogle af deres egne hits.

  Et show der skal opleves live!!

  Læs mere på www.danskslagerparade.dk

  Prisen er inkl. velkomstdrink, stor fiskebuffet, dessert og natmad.

  Bestil her

      

  Vi har opdateret vores persondatapolitik

  Vi lever nu op til EU’s nye lov om beskyttelse af persondata (GDPR).

  Læs vores opdaterede persondatapolitik her.


  Persondatapolitik