Pakhuset         Randers Revyen         Bestilling                             
 
Om Revyen Priser Menu Galleri Presse Kontakt NyhedsmailSå er prøvestarten gået til Randers revyen 2012. Skuespillerholdet er samlet og nu skal den nye musik og de nye tekster indstuderes og koreograferes. Randers revyen kan i år fejre 5 års jubilæum på restaurant Pakhuset i Randers!

Holdet på scenen byder både på nyt og gammelt. De nye er skuespillerne Tom Jensen og Jacob Morrild. De to herrer er dog ikke spor nye i revysammenhæng. Tom Jensen har stribevis af revyer i bl.a. Sønderborg, Nykøbing F og senest Hjørring bag sig. Og Jacob Morrild har de seneste år stået bag revyerne ”Tobakskuller” i Esbjerg. Desuden er Jacob også daglig leder af cabaretscenen Café Liva i Nyhavn i København. Ligesom han vil være kendt af Randers Egnsteaters publikum for cabaretter som ”Love me do” og ”Det går over… igen”. De gamle på holdet er Jeanne Boel og Lone Rødbroe. Jeanne er med i Randers for tredje år mens Lone Rødbroe ligesom revyen kan fejre 5 års jubilæum. Det kan revyens kapelmester Thomas Pakula i øvrigt også. Og trommeslager Lars Wagner.

Teksterne til årets revy er hentet fra flere forskellige forfattere. Der er bidrag fra både Århus duoen René Vase og Jannik Fuglsang og fra bl.a. Carl Erik Sørensen, Niels Olsen, Jacob Morrild. Også Randers revyens tidligere bagmand Leif Maibom har igen bidraget.

Billetsalget på Restaurant Pakhuset er i fuld gang. Der er på nuværende tidspunkt solgt ca 2/3 af billetterne. Så mon ikke også den femte revy i Randers bliver en dejlig succes. Vi håber det.

Randers revyen spiller torsdage, fredage og lørdage i september måned.

Charlotte & Hans Christian
    
Vi har opdateret vores persondatapolitik

Vi lever nu op til EU’s nye lov om beskyttelse af persondata (GDPR).

Læs vores opdaterede persondatapolitik her.


Persondatapolitik